<
НОВИНИ ДНЯ: Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причину  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК  В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
01.01.2024 779

Фінансовий гороскоп на січень 2024 року

Перші дві декади січня сповнені формалізму та матеріальних обмежень, тривог щодо матеріальної сфери. Проте часто виникає схильність до імпульсивних витрат, необдуманого ризику, що може негативно вплинути на фінансові перспективи.

У третій декаді місяця тенденції та реакції змінюються кардинально, а прагнення до партнерства та співробітництва принесе фінансові можливості. Пише ТСН. 

На тлі зовнішньої нестабільності звичайним людям непросто ухвалювати обережні та виважені фінансові рішення. Тому краще відкласти важливі справи до 21 січня, а краще звернутися за консультацією до фахівця, який допоможе правильно скласти фінансовий план та стратегію. Люди, які досягають успіху у сферах, що вимагають аналізу та організації, які мають такі якості, як дисципліна та прагматичний підхід до майна та грошей, можуть зробити ривок у кар'єрі.

Після інгресії Плутона на знак Водолія 21 січня вже будуть зрозумілі відносини між суспільством, грошима та владою. Тільки тоді варто зайнятися фінансовими перетвореннями та зміцненням своїх матеріальних кордонів. Товариський характер може допомогти у фінансових починаннях та збереження фінансової незалежності.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН

Січень принесе важливі трансформаційні події. У фінансовому сенсі значно звужено можливості доходу, тому затягніть пояс тугіше і практикуйте аскетизм. У всякому разі добровільні самообмеження – корисне заняття. Ділові взаємини із партнерами здалеку відіграють вирішальну роль подоланні фінансових труднощів. До кінця місяця з'явиться шанс успішно вкластися в комерційну нерухомість, землю, офіси, склади та інше.

ТЕЛЕЦЬ

Матеріальні питання стануть каменем спотикання з партнерами та колегами. Сприятливий період зміни роботи – від 21 січня. Від цього дня розпочинається дуже продуктивний час, особливо для творчих занять. Сміливо ставте перед собою довгострокову мету та старанно працюйте для досягнення фінансового успіху! Можливий прибуток від операцій з нерухомістю, а в деяких випадках та отримання спадщини. Також, не забувайте інвестувати у матеріальні активи.

БЛИЗНЯТА

На початку січня виникає безліч проблем, які будуть пов'язані з фінансами, точніше з їх нестачею. У другій половині місяця фінансовий підхід має бути сміливим, цілеспрямованим та заповзятливим. Для початку дуже важливо встановити збалансований підхід до грошей. Наполегливість у професійній сфері призведе до отримання нової посади чи збільшення зарплати. Також фінансова вигода можлива завдяки професіям, що належать до сфери обслуговування.

РАК

Доведеться багато чого змінити на професійній ниві, але будьте готові до важких рішень та максимальної відповідальності. На початку року на роботі на вас чекають важкі події, які змусять приймати швидкі кроки з подолання кризи. Напружена атмосфера в колективі додасть втоми і турбуватиме вас. Намагайтеся приймати все, що відбувається, як належне, щоб зберегти своє душевне здоров'я, адже це особистий ресурс, маючи який можна заробляти гроші.

ЛЕВ

Застій у бізнесі вимагатиме терплячого очікування, а складнощі з фіскальними органами гальмуватимуть розвиток підприємства. Витрати у січні перевищуватимуть доходи. Але ви зможете вирішити проблему, знайшовши додатковий підробіток. У розподілі коштів краще покладатися на наявний досвід та інтуїцію. Найкращим рішенням буде вкласти у нерухомість чи валюту. Не довіряйте сумнівним "експертам", які обіцяють швидкий прибуток, яких значно додасться у вашому оточенні у другій половині місяця.

ДІВА

Головні проблеми місяця – нестача інвестицій та фінансова залежність від сторонніх вкладень. Клієнтів буде небагато, але постійні споживачі ваших послуг залишаться із вами. Січень загалом сприятливий для вас, враховуючи той факт, що ви не звикли хапати зірок з неба. Це період старанної праці та цілком заслуженого щастя. Від вас потрібно лише одне – проявити себе яскраво, нестандартно та свіжо. Попри все, ви неухильно рухаєтеся вперед!

ТЕРЕЗИ

У перші дві декади місяця досить складні зобов'язання змушують вас коригувати плани. Якщо ви давно плекали надію відкрити невеликий бізнес або піти у вільне плавання, зайнятися творчими проєктами, час настає від 21 січня. Натхнення та творчий імпульс наприкінці місяця подарують нові ідеї, але їхня реалізація буде пов'язана з труднощами. Доведеться чимось пожертвувати, щоб отримати результат, але свого ви обов'язково досягнете!

СКОРПІОН

Ваші доходи безпосередньо пов'язані з вкладеними раніше зусиллями. Прийде серйозно попрацювати, щоб отримати пристойний прибуток. Січень принесе нові плани, що реалізуються згодом. А поки що варто подумати про те, що вам дійсно потрібно, а від чого можна з легкістю відмовитися. У професійному плані може скластися не так, як вам хочеться, якщо штучно прискорювати події. Займіть вичікувальну позицію і наприкінці січня ви побачите промінчик світла в похмурій дійсності.

СТРІЛЕЦЬ

Багато змін доведеться прийняти, змиритися і зрозуміти, що все на краще. Цілком можливо, ви втратите роботу або потрапите під скорочення, посваритеся з начальством або раптово вирішите все кинути. У будь-якому разі зірки радять не піддаватися паніці, тим більше, що вам не звикати до постійних криз. Трансформація – ваше все, і будь-які зміни лише на благо. Підприємці шукатимуть нових інвестицій, партнерів, пробуватимуть незнайомі напрямки діяльності.

КОЗОРІГ

На початку року на роботі може початися хаос, який триватиме щонайменше місяць. Грошові перспективи похмурі, конфлікти з давніми партнерами бентежать. Але наприкінці січня з’являться люди, які запропонують ідеї для максимального фінансового добробуту. Якщо ви маєте гарне стратегічне мислення, цінуєте справедливість і гармонію у фінансових відносинах, то зможете створити безпрограшну ситуацію для всіх залучених сторін.

ВОДОЛІЙ

Певний період вашого життя явно добігає кінця і починається зовсім новий цикл. Повернення до старого не буде, тому сміливо приймайте нове у своє життя. Перші дві декади місяця – період гарний і цілком передбачуваний. Справи будуть іти хоч і повільно, але правильно. Підприємці зможуть розширити обсяги продажу, а керівники залучать до роботи добрих фахівців, будуть зайняті господарськими питаннями. Найяскравіші події відбуваються у третій декаді січня.

РИБИ

Січень 2024 – це перехід із минулого в майбутнє, і він може бути зовсім непростим. Фінансова ситуація буде зовсім неоднозначною – гроші надходитимуть нерегулярно. Вкладайте лише у перевірені проєкти, закупи мають бути чітко запланованими. Багато хто з вас зазнає труднощів у просуванні послуг на міжнародному рівні, співпраця з іноземними партнерами може зайти в глухий кут. Стережіться проєктів, які нібито обіцяють швидкий прибуток.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансовий гороскоп на січень 2024 року 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
01.01.2024 779
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»