<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.01.2024 570

Укргідрометцентр назвав регіони, які накриє ураган у перший день нового року

В Україні очікується похмура погода із проясненнями у перший день нового року. Втім, у деяких областях очікується мокрий сніг із дощем та сильні пориви вітру.

Про це повідомляє Укргідрометцентр. Пише weather.novyny.live.

Погода в Україні на 1 січня

Повідомляється, що у західних регіонах, протягом дня у північних районах та на Вінниччині очікуються помірні опади, а на Закарпатті та Карпатах прогнозується значний дощ, можливий мокрий сніг.

На більшій частині території опадів не передбачається. У центральних та південних областях вночі та вранці можуть бути тумани.

Вітер буде переважно південним зі швидкістю 5-10 м/с, у Карпатах очікуються пориви до 15-20 м/с.

Температура вночі коливатиметься в межах -2...+3 °С, а вдень очікується +2...+7 °С, у південних областях температура сягне +6...+11 °С.

Погода в Києві та області на 1 січня

У Києві та області очікується похмура погода з проясненнями. Вдень буде йти дощ.

Вітер дме з півдня зі швидкістю 5-10 м/с. Температура в регіоні вночі варіюватиметься в межах -2...+3 °С, вдень очікується +2...+7 °С. У Києві вночі температура буде близько 0 °С, удень підвищиться до +4…+6 °С.

Сніголавинна ситуація у Карпатах

Укргідрометцентр попереджає, що 1 січня очікується значна сніголавинна небезпека (3-й рівень) у високогірних районах Івано-Франківської області через опади.

"Існує ймовірність сходу лавин навіть при невеликих додаткових навантаженнях, включаючи окремі середні та великі лавини. Настійно не рекомендуємо здійснювати походи у високогір'я", — йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укргідрометцентр назвав регіони, які накриє ураган у перший день нового року 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.01.2024 570
Еще материалы раздела «Суспільство»