<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.01.2024 640

Прогноз погоди на 4 січня: де в Україні будуть мороз та сніг

Місцями в Україні - ожеледиця.

У четвер, 4 січня, погода в Україні буде контрастною: в одних регіонах відлига, а в інших - холодно. Місцями - опади. Пише ТСН. 

Про це повідомили синоптики "Укргідрометцентру".

На Закарпатті та у південно-східній частині буде помірний дощ. У північно-східній частині країни та в Карпатах - сніг та мокрий сніг. Лише у південній частині вдень без опадів. Вночі та вранці у північній та північно-східній частинах на дорогах місцями ожеледиця.

Вночі температура повітря у більшості регіонів буде 1-6° тепла. У Харківській, Полтавській та Київській областях стовпчики термометрів покажуть від 2° тепла до 3° морозу.

Вдень в Україні температура становитиме +3-8°. На Закарпатті, Прикарпатті та на півдні країни - 7-12° тепла. На Чернігівщині та Сумщині вночі синоптики прогнозують 6-11° морозу, а вдень 1-6° морозу.

Погода в Києві

У Києві 4 січня буде хмарно. В регіоні - невеликий мокрий сніг з переходом в дощ. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Швидкість південно-західного вітру - 5-10 м/с.

В Київській області температура повітря вночі буде +2..-3°, а вдень 3-8° тепла. В Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 0-2° тепла, а вдень - близько +5°.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі розповіли про погоду на тиждень. Подекуди температура знизиться до 18° морозу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 4 січня: де в Україні будуть мороз та сніг 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.01.2024 640
Еще материалы раздела «Суспільство»