<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
05.01.2024 463

Чи можливо звільнити Крим 2024 року та завдяки чому: екскомандувач військ США в Європі дав відповідь

Ракетами великої дальності можна розбити авіабазу в Саках і логістичну базу в Джанкої.

9c6e7dab2ea2ab3b80cf714aa6c763a7_05.01.24

Коли українські військові звільнять тимчасово захоплений росіянами Крим, динаміка всередині Росії та Донбасу зміниться. “Великий” міст на півострові може остаточно впасти цього року. Пише ТСН. 

Про це в рамках єдиного телемарафону повідомив екскомандувач військ США в Європі генерал-лейтенант у відставці Бен Годжес.

"Я вважаю, що Крим залишається вирішальною територією... Після звільнення Криму, я думаю, ми побачимо зовсім іншу динаміку - як всередині Росії, так і всередині Донбасу. Як ви це зробите? Звісно, це буде складно, але високоточна зброя великої дальності зробить Крим непридатним для російських військ. Я маю на увазі, що Україна вже довела цю концепцію лише 3 ракетами Storm Shadow. Командувач Чорноморського флоту вже вивів одну третину своїх кораблів із Севастополя. Це були лише 3 Storm Shadow. Уявіть собі, якщо б Україна мала 50 або 100 таких ракет. Що могло б статися з Чорноморським флотом”, - наголосив Бен Годжес.

За його словами, ракетами великої дальності можна розбити авіабазу в Саках і логістичну базу у Джанкої.

“Для Росія було б неможливо просто залишатися там. Отже. критично важливою частиною звільнення є унеможливлення перебування там російських військ, що, на мою думку, також створить можливості для спецпризначенців всередині Криму. І тоді, звісно, вам доведеться його ізолювати. Я думаю, що великий міст зруйнується цього року, 2024-го”, - сказав військовий.

Нагадаємо, що українські війська уразили командний пункт з'єднання російських окупаційних військ поблизу  Севастополя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи можливо звільнити Крим 2024 року та завдяки чому: екскомандувач військ США в Європі дав відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
05.01.2024 463
Еще материалы раздела «Україна»