НОВИНИ ДНЯ: Деякі рішення Байдена щодо України можуть допомогти Трампу, - Bloomberg  У РФ стурбовані економічними витратами на продовження війни в Україні, - ISW  Як зберегти очищену картоплю, щоб вона не потемніла  На Марсі вода могла бути ще раніше, ніж вважалося: вчені дослідили найстаріший марсіанський метеорит  В Україну йдуть дощі та мокрий сніг: де і коли буде мокро  Погода в Україні різко зміниться: готуйтеся до снігу та морозів  Сніг на сході і заході: синоптик розповіла, яку погоду в Україні очікувати 26 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.01.2024 941

Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт

Свинячі ребра, мариновані в пиві, подають і як гарнір, і як закуску. Реберця маринуються на ніч, і завдяки тривалому томлінню в темному пиві м'ясо виходить дуже ніжним і з хрусткою скоринкою.

Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свинячі ребра - 1,5 кг

пиво темне - 0,5 л

мед - 3 ст. л.

Кетчуп - 3 ст. л.

імбир свіжий - 100 г

чебрець сухий - 0,5 ч. л.

гірчиця суха - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

Свинячі ребра промийте та обсушіть паперовим рушником.

Імбир натріть на дрібній тертці. Додайте гірчицю, мед, чебрець, перець і сіль. Перемішайте.

Натріть цією сумішшю ребра, покладіть до холодильника на ніч.

Потім викладіть ребра до форми, залийте пивом. Накрийте фольгою та запікайте за температури 180 градусів одну годину. Потім зніміть фольгу, змастіть ребра кетчупом і запікайте ще 30 хвилин.

Поради:

  • За бажанням ребра наріжте порційними шматками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.01.2024 941
Еще материалы раздела «Суспільство»