НОВИНИ ДНЯ: Операції ЗСУ на території РФ: в ISW оцінили, що відбувається в Курській і Бєлгородській областях  У Києві 9 травня зберуться міністри закордонних справ ЄС: що відомо  Прогноз погіршився: у НБУ розповіли, що буде з ВВП 2025 року  Бурякові млинці з сирною начинкою: рецепт ефектної закуски  Українці зможуть побачити метеорний потік Ліриди: де і коли шукати на небі  Західні компанії не готові повертатися до Росії на умовах Кремля — Bloomberg  П'ять українських територій у "мирній угоді": Зеленський прокоментував заяви Віткоффавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.01.2024 966

Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт

Свинячі ребра, мариновані в пиві, подають і як гарнір, і як закуску. Реберця маринуються на ніч, і завдяки тривалому томлінню в темному пиві м'ясо виходить дуже ніжним і з хрусткою скоринкою.

Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свинячі ребра - 1,5 кг

пиво темне - 0,5 л

мед - 3 ст. л.

Кетчуп - 3 ст. л.

імбир свіжий - 100 г

чебрець сухий - 0,5 ч. л.

гірчиця суха - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

Свинячі ребра промийте та обсушіть паперовим рушником.

Імбир натріть на дрібній тертці. Додайте гірчицю, мед, чебрець, перець і сіль. Перемішайте.

Натріть цією сумішшю ребра, покладіть до холодильника на ніч.

Потім викладіть ребра до форми, залийте пивом. Накрийте фольгою та запікайте за температури 180 градусів одну годину. Потім зніміть фольгу, змастіть ребра кетчупом і запікайте ще 30 хвилин.

Поради:

  • За бажанням ребра наріжте порційними шматками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.01.2024 966
Еще материалы раздела «Суспільство»