НОВИНИ ДНЯ: Деякі рішення Байдена щодо України можуть допомогти Трампу, - Bloomberg  У РФ стурбовані економічними витратами на продовження війни в Україні, - ISW  Як зберегти очищену картоплю, щоб вона не потемніла  На Марсі вода могла бути ще раніше, ніж вважалося: вчені дослідили найстаріший марсіанський метеорит  В Україну йдуть дощі та мокрий сніг: де і коли буде мокро  Погода в Україні різко зміниться: готуйтеся до снігу та морозів  Сніг на сході і заході: синоптик розповіла, яку погоду в Україні очікувати 26 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.01.2024 417

Свинина, тушкована з грибами, у сметанному соусі: класичний рецепт

Ця страва буде смачним доповненням до будь-якого гарніру.

М'ясо, гриби та сметанний соус – три складники ароматної та ситної страви. Обсмажене м'ясо до золотистої скоринки, потім тушковане в сметані з печерицями. Пише ТСН. 

Інгредієнти

  • свинина – 500 г;
  • печериці – 400 г;
  • сметана 15% – 350 г;
  • олія – 2 ст. л.;
  • перець чорний мелений;
  • сіль.

Приготування

Свинину помийте, обсушіть. Наріжте невеликими кубиками.

Печериці помийте і наріжте четвертинками.

На розпеченій сковороді з олією на сильному вогні обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки, додайте гриби. Посоліть, поперчіть. Зменшіть вогонь і смажте м'ясо з печерицями 15 хвилин, доки не випарується сік із грибів. Додайте сметану. Перемішайте і тушкуйте під закритою кришкою 15 хвилин, періодично помішуючи.

Поради

  • З м'яса свинини вибирайте м'якоть чи вирізку.
  • Гриби можна взяти будь-які.

Оценка материала:

5.00 / 2
Свинина, тушкована з грибами, у сметанному соусі: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.01.2024 417
Еще материалы раздела «Суспільство»