<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський: співвідношення втрат сьогодні - 1 українець до 6 росіян  Що треба знати водіям мотоциклів та скутерів про власну безпеку: поради поліції  Коли в Україні почне спадати спека: синоптикиня назвала дати  Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липні  Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФ  Спека до +37. Синоптик дала прогроз погоди в Україні на 2 липнявсі новини дня
Політика
Світ
07.01.2024 529

Путін може спробувати втілити свою мрію після переобрання президентом РФ — Портников

У російського президента багато амбітних планів.

631f8b39ea1ee0f6c08b9028d1960500_07.01.24

Український журналіст Віталій Портников припустив, що президент Російської Федерації Володимир Путін сприймає війну в Україні як “полігон” у своєму протистоянні із Заходом. Пише ТСН. 

Про це він говорив у своєму відеоблозі на YouTube.

"Війна в Україні для Володимира Путіна – це тільки полігон, який має стати для нього як дослідженням можливостей власних збройних сил, так і дослідженням можливостей Заходу не тільки з військової, але й з політичної точки зору”, - наголосив журналіст.

За словами Портникова, у Путіна ще “чимало амбітних планів”.

“Після президентських виборів у Росії він [Путін] може забажати врешті решт почати втілювати в життя свою мрію про повернення його держави до кордонів Радянського Союзу 1991-го року. А для того, щоб ця низка спецоперацій закінчилася тим результатом, на який розраховує Володимир Путін, потрібно, щоб увесь світ побачив беззахисність України перед його багатомісячною і жорстокою агресією", - спрогнозував журналіст.

Нагадаємо, український політик і дипломат Роман Безсмертний вважає, що до 2025 року Росія нападе на країни Євросоюзу, саме в момент, коли у США буде перехід від одного президента до іншого.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін може спробувати втілити свою мрію після переобрання президентом РФ — Портников 5.00 5 2
Політика / Світ
07.01.2024 529
Еще материалы раздела «Світ»