<
НОВИНИ ДНЯ: Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦКвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.01.2024 1974

8 січня всю Україну накриє негода: Укргідрометцентр опублікував попередження

З 7 по 9 січня очікуються складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території України.

125257-1_large_08.01.24

По всій території України 8 січня очікуються складні погодні умови, повідомляє Укргідрометцентр у Facebook. Пише УНІАН. 

"8 січня у південних областях ожеледь, налипання мокрого снігу, на Одещині вдень пориви вітру 15-20 м/с; у центральних та східних областях значний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах України ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Мінвідновлення, з 7 по 9 січня в Україні очікуються складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території України.

"Ситуація на дорогах буде ускладненою через ожеледицю і налипання мокрого снігу.  За необхідності, рух на дорогах державного значення може бути обмежений або перекритий", - йдеться у повідомленні Міністерства.

Водіїв закликають найближчими днями утриматися від поїздок, особливо на далекі відстані.

Ситуація на Київщині

У Києві та області хмарно, місцями невеликий сніг. Вітер північно-східний , 7-12 м/с, місцями по області пориви 15-20 м/с.

Температура по області вночі 11-16° морозу, вдень 8-13° морозу; у Києві протягом доби 11-13° морозу.

Крім того, в Укргідрометцентрі попереджають, що 8 січня на дорогах ожеледиця, оголошено I рівень небезпечності. Зазначається, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Оценка материала:

5.00 / 1
8 січня всю Україну накриє негода: Укргідрометцентр опублікував попередження 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.01.2024 1974
Еще материалы раздела «Суспільство»