<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.01.2024 467

Мигдальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт

Це мигдальне печиво у формі півмісяця готується швидко та дуже легко. Воно насичене солодким горіховим смаком, розсипчасте і хрумке зовні.

eb44f4c33fdff94238f2570d0d85b4d0_09.01.24

Ідеально підходить для поживного сніданку з капучіно чи молоком. Пише ТСН. 

Інгредієнти

вершкове масло кімнатної температури - 55 г

цукор - 60 г

яйця - 1 шт.

екстракт мигдалю - 1/4 чайної ложки

сіль - 1 щіпка

мигдальне борошно - 150 г

борошно - 120 г

нарізаний мигдаль - 75 г

цукрова пудра для прикраси (за бажанням)

  1. У великій мисці збийте вершкове масло з цукром, сіллю, мигдальним екстрактом і яйцем до отримання однорідної маси.
  2. Додайте мигдальне борошно і борошно і добре перемішайте.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Обваляйте шматочки тіста в нарізаному мигдалі і надайте їм форму півмісяця.
  4. Покладіть печиво на силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Випікайте печиво близько 20-25 хвилин, поки воно не стане злегка золотистим зверху.
  5. Дайте печиву охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мигдальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.01.2024 467
Еще материалы раздела «Суспільство»