<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.01.2024 4601

Синоптикиня повідомила про нову хвилю похолодання: коли вдарить мороз до -20°

Окрім морозу, буде ще й сніг.

До Україні вже від п'ятниці, 12 січня, надійде нова хвиля холоду. І хоч потужних морозів не буде, але до 20° морозу температура повітря все ж знизиться.

Про це попереджає синоптикиня Наталка Діденко. Пише ТСН. 

"Найближчим холодним періодом буде 12, 13 та 14 січня. Проте вже переважно без -20°, хіба на крайній півночі", - прогнозує синоптикиня.

Втім, з її слів, 11 січня стане більше опадів. В Україні очікується сніг, мокрий сніг. Втім, температура повітря буде комфортною: вдень від 3° морозу до 2° тепла. Натомість вже від п'ятниці, 12 січня, погода стане більш морозною.

"Від 12-го січня похолоднішає знову, проте не аж надто потужно, так, нормально для сезону", - прогнозує вона.

Вже від 15-го січня температура повітря в Україні знову підвищиться, наголошує Діденко.

Тим часом синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха повідомила, скільки в Україні протримаються морози. З її слів, цього тижня тепла точно очікувати не варто.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня повідомила про нову хвилю похолодання: коли вдарить мороз до -20° 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.01.2024 4601
Еще материалы раздела «Суспільство»