<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.01.2024 1223

Гороскоп на 11 січня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна допускати поганих думок

Нинішній день має важливе значення для всього наступного місяця.

91fd3eabdcbfb196fd22e0ef5f39687d_11.01.24

Все, що буде розпочато сьогодні, закладе основу на найближчий час, тому треба докласти зусиль, щоб вона була позитивною: не варто дозволяти не лише поганих вчинків, а й поганих думок – вони легко і швидко можуть матеріалізуватися. Особливо важливо пам'ятати про це, зважаючи на те, що для активних дій цей час не підходить – для них у нас дуже мало фізичних сил, а ось планувати своє життя – як професійне, так і особисте – не лише можна, а й потрібно. Пише ТСН. 

Овен

Цього дня небажано проявляти ділову активність у професійному відношенні – насамперед це стосується укладання важливих угод і підписання договорів, потрібно відкласти їх на кілька днів.

Телець

Зірки радять представникам знака – звісно, якщо у них буде така можливість – присвятити день відпочинку, провівши хоча б кілька годин на природі – добре, що сильного морозу синоптики не обіцяють.

Близнята

День бажано провести в тиші та спокої, нікуди не поспішаючи і майже ні з ким не спілкуючись: так вам вдасться не лише заощадити, а й накопичити сили, які знадобляться для роботи вже завтра.

Рак

Відчуваючи негативні емоції, не варто стримуватися: образившись на когось, можна повідомити про це, головне – не переходити на особистості і не підвищувати тон, що, втім, для представників вашого знака не властиво.

Лев

День сприятливий для відпочинку й релаксу, якому необхідно приділити час, незважаючи на робочий день і професійне навантаження: поповнивши запас сил, ви вже завтра зможете зрушити гори.

Діва

Зазвичай представники вашого знака вважають за краще критикувати інших, але сьогодні у вас виникнуть претензії до самих себе – не варто давати їм можливість "піднімати голову" та занижувати самооцінку.

Терези

Про що б не йшлося у спілкуванні з людьми, які вас оточують, намагайтеся не виявляти впертості: консенсус, у досягненні якого ви майстри, допоможе отримати бажане – як зараз, так і надалі.

Скорпіон

Навіть якщо колеги чи знайомі заслуговуватимуть негативного ставлення, намагайтеся не допускати слів і думок, які – навіть теоретично – могли б їм нашкодити: "бумеранг" не змусить на себе довго чекати.

Стрілець

Представникам вашого знака зірки рекомендують відкрити нову сторінку свого життя, вибравши галузь для цього самостійно: для когось визначальним стане професійне, а для когось – особисте життя.

Козоріг

Категорично забороняється допускати негатив у думках, навіть якщо він буде продиктований об'єктивною реальністю: думаючи про хороше, ви притягнете його до свого життя – позитивне мислення буде сильним, як ніколи.

Водолій

Обережність та уважність мають стати вашим девізом на нинішню добу, інакше ви можете стати жертвою як намірів непорядних людей, так і власної необачності.

Риби

Найважливіше сьогодні – абстрагуватися від думок про нагальні проблеми, що, можливо, буде непросто, але необхідно: вирішити їх зараз не вдасться, а марно витратити час, нерви й сили можна буде цілком.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 11 січня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна допускати поганих думок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.01.2024 1223
Еще материалы раздела «Суспільство»