НОВИНИ ДНЯ: Коли відбудеться наступна зустріч "Рамштайн": у Білому домі відповіли, хто і коли визначатиме дату  До України суне антициклон: яку погоду він принесе 18 жовтня   У Байдена відреагували на можливу участь солдатів КНДР у війні проти України  Зеленський заінтригував заявою про ППО: є рішення щодо "Шахедів" і деяких ракет  В Україні 17 жовтня переважно без опадів, вдень до +12°, уночі можливі заморозки  Гральний бізнес за 9 місяців сплатив 13,5 млрд гривень податків  Середа в Україні буде мокрою та холодною: прогноз на 16 жовтнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.01.2024 1173

12 січня знову вдарить мороз. Синоптик назвала найхолодніші регіони

12 січня знову вдарить мороз, причому на всій території України. При цьому найхолодніше буде в чотирьох областях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Якщо сьогодні комусь холодно, то це йому так здається. Бо похолодання очікується в Україні 12 січня. Температура повітря знизиться до -7....-12 градусів, на Сумщині, Харківщині, Чернігівщині та Полтавщині до -14 градусів", - розповіла вона.

Крім того, найближчої ночі сніг пройде у західних областях, центральній частині, на півдні та сході.

"На півночі буде вночі сухо. А ось вдень у п'ятницю вся територія України належатиме області підвищеного атмосферного тиску - без опадів", - констатувала синоптик, додавши, що на дорогах буде слизько, а вітер буде з північного заходу, помірний, але до рвучкого.

Погода у Києві

У Києві 12 січня передбачається суха погода із поривчастим північно-західним вітром. Йде похолодання - і вночі, і вдень очікується -7....-12 градусів.

Потепління в Україні

За словами Діденко, вже скоро в Україні знову очікується потепління. Так, 13 січня холодна погода переважатиме, а 14 та 15 січня передбачається підвищення температури повітря.

Загалом у січні 2024 року в Україні середня місячна температура прогнозується в межах 0...-4 градусів морозу, в Закарпатті, Криму, Одеській та Херсонській областях 0...+2 градусів тепла. Це на 1,5-2,0 градусів вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
12 січня знову вдарить мороз. Синоптик назвала найхолодніші регіони 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.01.2024 1173
Еще материалы раздела «Суспільство»