<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.01.2024 3056

Синоптик назвав дати, коли в Україні почнеться довгоочікувана відлига

Найближчими днями чекати суттєвого потепління не варто.

Найближчими днями в Україні зберігатиметься морозна погода з деяким коливанням температури, але суттєвого потепління чекати не варто. Відлига на більшій території нашої країни очікується лише наприкінці другої декади січня. Про це в коментарі "Телеграфу" розказав синоптик Ігор Кібальчич. Пише УНІАН. 

"Наприкінці другої декади січня (це період з 10 по 20 січня - УНІАН) очікується більш стійке зростання температури повітря аж до відлиги на більшій частині України та опади у змішаній формі (сніг, мокрий сніг, місцями з дощем)", - повідомив синоптик.

Яка погода буде в Україні найближчими днями - прогноз

Синоптик Ігор Кібальчич також повідомляв, що найближчими днями в Україні очікується ще дві хвилі холоду. Одна з них розпочнеться вже сьогодні, 12 січня. Через територію України у пройде активний холодний фронт, який спричинить похолодання одразу на 5-10 градусів: у південних та західних областях очікується буде -3°...-8°, а на решті території похолоднішає до -15°. 13 січня морози в Україні тільки посиляться: у північних, східних та деяких центральних областях температура вночі падатиме до -17°...-22°, а вдень буде -7°...-12°.

Потім очікується деяке потепління, а 16-18 січня прийде чергова хвиля похолодання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптик назвав дати, коли в Україні почнеться довгоочікувана відлига 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.01.2024 3056
Еще материалы раздела «Суспільство»