<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
19.01.2024 326

Втрати росіян під Авдіївкою значно зросли за останні тижні, - Буданов

Втрати російських окупантів у спробах захопити Авдіївку значно зросли останнім часом.

Як повідомляє РБК-Україна, про це у коментарі Financial Times заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Буданов прокоментував інформацію американської розвідки про втрати РФ, яку оприлюднили у середині грудня минулого року. У США стверджували, що з початку штурмів у районі Авдіївки у жовтні росіяни втратили на цьому напрямі понад 13 тисяч людей, а також понад 220 бойових машин.

Начальник ГУР, реагуючи на таку інформацію, зазначив, що останніми тижнями ці цифри значно зросли. При цьому більш детальну статистику він не розкрив.

Неназваний західний чиновник у коментарі FT припустив, що у листопаді 2023 року росіяни втрачали в середньому тисячу солдатів пораненими та загиблими щодня.

Він також уточнив, що Україна займала "сильну оборонну позицію" довкола Авдіївки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Втрати росіян під Авдіївкою значно зросли за останні тижні, - Буданов 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
19.01.2024 326
Еще материалы раздела «Події»