<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.01.2024 299

Медово-мигдалеве печиво з кунжутом: рецепт корисної випічки

Це печиво чудово підходить для шкільних обідів дітей, адже воно корисне для здоров'я та добре зберігається, містить багато корисних жирів і клітковини.

4bb7c80adccfdf9d06ca00c5c2414aac_21.01.24

Насіння кунжуту, що знижує рівень холестерину, багате на поживні речовини та містить сполуку під назвою лігнан, яка регулює масу тіла. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Кунжут - 1/2 склянки

насіння соняшника - 1/2 склянки

мед - 3/4 склянки

мигдалева або арахісова олія - 3/4 склянки

мигдалеве борошно - 3/4 склянки

тертий кокос

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів, підсмажте в ній кунжут і насіння соняшника протягом кількох хвилин на застеленому пергаментом деку, час від часу помішуючи і стежачи за тим, щоб вони не підгоріли.
  2. Коли насіння злегка підрум'яниться, дістаньте його з духовки та відкладіть убік.
  3. У невеликій каструлі на середньому вогні змішайте мед і мигдалеву олію та добре перемішайте, поки отримана суміш не стане теплою.
  4. У великій мисці змішайте мигдалеве борошно й кокос із підсмаженим насінням, додайте суміш меду та мигдалевої олії. Перемішайте.
  5. Ложкою візьміть із суміші кульки тіста розміром зі столову ложку та викладіть їх на застелене пергаментом деко для випікання. Злегка приплюсніть кожну кульку тильним боком ложки.
  6. Випікайте 7-9 хвилин, стежачи, щоб краї не підгоріли, оскільки мед швидко готується. Вийміть печиво з духовки на решітку і подавайте теплим або кімнатної температури.

Оценка материала:

5.00 / 2
Медово-мигдалеве печиво з кунжутом: рецепт корисної випічки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.01.2024 299
Еще материалы раздела «Суспільство»