<
НОВИНИ ДНЯ: Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.01.2024 1158

Найближчими днями погода в Україні зміниться.

Найближчими днями погода в Україні зміниться.

Найближчого тижня на українців чекає відносно тепла погода. Температура буде поступово підвищуватися, місцями повітря прогріється до +5°...+8°. Періодично очікуються опади у вигляді дощів, мокрого снігу та снігу. До кінця тижня температура знову трохи знизиться, проте сильних морозів не очікується. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Початок тижня в Україні ще буде холодним, а на сході та північному сході навіть морозним, до -1°...-5°. Очікується мінлива хмарність, але без опадів.

З вівторка, 23 січня, температура почне поступово підвищуватися. На сході, в Полтавській і Сумській областях ще буде -2°, а на решті території стовпчики термометрів піднімуться до 0°...+3°, на півдні місцями - до +6°. На заході та півночі України пройдуть опади у вигляді снігу та мокрого снігу.

У середу, 24 січня, потепління продовжиться. Практично по всій країні повітря прогріється до 0°...+5°, лише на сході буде 0°...-1°. На заході продовжиться мокрий сніг і дощі. Опади також торкнуться Житомирської та Вінницької областей.

В середині тижня, 25 січня, вже по всій Україні буде стабільний "плюс". Місцями на півдні та на Прикарпатті повітря прогріється до +6°...+8°. Опади у вигляді дощів і мокрого снігу охоплять практично всю країну.

Перед вихідними в Україні буде похмуро, опади продовжаться по всій країні, проте температура трохи знизиться. Через це очікуються дощі, мокрий сніг, а на заході сніг.

На вихідних в Україні стане ще трохи прохолодніше. До кінця тижня в більшості областей буде 0°...+2°, однак на півночі і в деяких центральних областях вдень буде -1°...-4°. Опадів стане менше, але все одно буде похмуро.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найближчими днями погода в Україні зміниться. 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.01.2024 1158
Еще материалы раздела «Суспільство»