НОВИНИ ДНЯ: Полуничне тирамісу в стакані: надзвичайно простий рецепт популярного десерту від Лілії Цвіт  В Україні буде новий стандарт профільної середньої освіти: що зміниться для старшокласників  Взимку працюватимуть усі доступні атомні блоки, є чіткі терміни ремонту, - Галущенко  Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента США  Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кави  Від розвідників до діловодів: кого потребує українська армія 2024 року  Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.01.2024 636

Вівторок буде теплим, однак без "сюрпризів" не обійдеться: прогноз на 23 січня

У вівторок, 23 січня, в Україні буде тепла погода, але не без "сюрпризів".

Про це написала у Facebook синоптик Наталія Діденко. Пише apostrophe.ua.

Упродовж дня 23 січня очікується від 2 морозу до 3 градусів тепла.

Вночі буде від 0 до 5 градусів морозу: на Лівобережжі Дніпра буде від -5 до -10 градусів. Вітер буде йти з півдня, поривчастий. На заході та півночі, а також на Вінниччині очікується мокрий сніг, на решті території країни - без змін.

У Києві 23 січня пройде мокрий сніг, поривчастий некомфортний південно-західний вітер і досить тепла погода з денною температурою повітря 0+2 градуси.

Також 23 січня очікуються сильні магнітні бурі, а на дорогах через мокрий сніг можливі проблеми з видимістю. І водіям і пішоходам варто бути обережними.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вівторок буде теплим, однак без "сюрпризів" не обійдеться: прогноз на 23 січня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.01.2024 636
Еще материалы раздела «Суспільство»