<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.01.2024 5099

Синоптик прогнозує ненормальну для січня погоду: до чого готуватись українцям

Очікується, що температура найближчого тижня буде набагато вищою, ніж зазвичай.

Впродовж найближчого тижня у більшості областей України очікується погода з опадами переважно у вигляді снігу та мокрого снігу, а температурний фон буде в середньому вищим за норму на 3-6 °С. Про це каже синоптик Ігор Кібальчич, пише "Метеопрог". Пише УНІАН. 

За його даними, початок тижня виявиться холодним для жителів північних та східних областей у зв'язку з впливом арктичних повітряних мас. Поступово з середини тижня відбудеться підвищення температури на тлі циклонічної діяльності та слабко виражених атмосферних фронтів.

"Переважання поля зниженого тиску сприятиме випаданню снігу та мокрого снігу у другій половині тижня. У західних та південних областях часом опади спостерігатимуться у вигляді дощу та мряки. Не виключені тумани, а також налипання мокрого снігу", - прогнозує Кібальчич.

Погода 23 січня

У вівторок, 23 січня, вночі у західній частині, а вдень також у північних та місцями центральних областях очікується сніг, мокрий сніг, на заході місцями з дощем. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі -2...-7 °С, вдень -2...+3 °С; на сході вночі -8...-13 °С, а вдень -2...-7 °С.

Погода 24 січня

У середу, за прогнозом синоптика, в Україні очікується нестійка погода з опадами. Лише у Приазов'ї, Криму та на Донбасі переважно сухо. У західних областях вдень очікуються помірні, подекуди значні опади у вигляді снігу, мокрого снігу з переходом у дощ. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, вдень у західних областях окремі пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура повітря вночі -4...+1 °С, вдень -1...+4 °С; у східній частині та у Карпатах вночі -7...-12 °С, вдень 0...-5 °С.

Температурні хвилі в Україні - прогноз синоптика

Відомий синоптик Наталка Діденко каже, що 23 січня погода в Україні зміниться - на території більшості областей очікується потепління та може збільшитися кількість опадів. Водночас з 27 числа, за її даними, в нашій державі знову прогнозується невелике похолодання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик прогнозує ненормальну для січня погоду: до чого готуватись українцям 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.01.2024 5099
Еще материалы раздела «Суспільство»