<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.01.2024 6155

В Україну йде нове похолодання: синоптик розказала, чи будуть тріскучі морози

Зниження температури очікується вже наприкінці цього тижня.

В Україні вже наприкінці поточного тижня очікується нове похолодання. Про це в коментарі NV розказала синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

Але, за словами синоптика, про сильні морози поки що не йдеться. Пише УНІАН. 

"29 січня може надійти ще один невеличкий атмосферний фронт з північного заходу, та за рахунок поля підвищеного тиску він буде не так яскраво виражений", - зазначила синоптик. За її даними, сніг якщо і буде, то зовсім незначний.

Вона прогнозує, що в останні дні січня в Україні буде більше прояснень і  водночас температура стане більш низькою.

"Мороз практично по всій території України. А вже якої інтенсивності, - наразі ще складно говорити. Але сильних морозів, які у нас були два тижні тому, поки що не очікуємо", - запевнила Птуха.

Погода в Україні - прогноз на найближчі дні

цього тижня на погоду в Україні впливатимуть атмосферні фронти. Вони принесуть нам опади у вигляді дощів та переважно мокрого снігу, при цьому температура дещо підвищиться.

Сьогодні, за прогнозом Укргідрометцентру, опади очікуються в західних, північних, а також Вінницькій областях, а вже у наступні дві доби мокрий сніг та дощі пройдуть у більшості областей. В Карпатах очікується значний сніг, а 24 січня значні опади будуть на Закарпатті.

Оценка материала:

3.67 / 3
В Україну йде нове похолодання: синоптик розказала, чи будуть тріскучі морози 3.67 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
24.01.2024 6155
Еще материалы раздела «Суспільство»