<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  Традиції та прикмети на Великдень 2024: що можна і не можна робити  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Вступ до військових закладів освіти у 2024 році: умови та термінивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.01.2024 268

Україну накриють дощі зі снігом: синоптики дали детальний прогноз погоди на вихідні

Синоптики спрогнозували, якою буде погода у прийдешні вихідні. Субота практично по всій території нашої держави буде сніжною, в неділю ж деякі регіони від опадів відпочинуть.

Серйозних морозів метеорологи на найближчі дні не прогнозують, вдень навіть очікується невеликий "плюс". Детальний прогноз зробили фахівці Укргідрометцентру. Пише OBOZ.UA.

У суботу, 27 січня, практично по всій Україні прогнозуються снігопади. На заході сніжитиме сильніше, на решті території нашої держави сніг буде невеликим та мокрим.

Денна температура коливатиметься переважно у діапазоні -1...+1. На Кіровоградщині, Дніпропетровщині, Донеччині та Луганщині буде дещо тепліше, 0...+2. Запоріжжя та Херсонщина –– +1...+3, Миколаївщина, Одещина, Закарпаття та Крим – +2...+4.

Ніч суботи холоднішою видасться на заході країни, там очікуються невеликі морози, -2...-4. На решті території переважно +1...-1, місцями – 0...+2.

Неділя, 28 січня, принесе помірні або невеликі снігопади у західні, східні, південні та частково центральні регіони. Хмарно з проясненнями, але без снігу буде у Луцькій, Хмельницькій, Житомирській, Черкаській, Вінницькій, Полтавській, Сумській, Київській та Чернігівській областях.

Денна температура буде схожою на суботню: переважно від  -1...+1 до 0...+2, лише у південних регіонах та на Закарпатті – до +2...+4.

Вночі ж у неділю холодніше буде у західних областях (-2...-4), така ж температура очікується на Полтавщині та Харківщині. На півночі та у Чернівецькій області синоптики прогнозують вночі до -3...-5. На решті території країни – від 0...-2 до -1...-3.

Нагадаємо, раніше синоптикиня розповіла, які "сюрпризи" готує погода. Українцям слід звикати до температурних "гойдалок": потепління в Україні чергуватимуться з похолоданнями.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну накриють дощі зі снігом: синоптики дали детальний прогноз погоди на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.01.2024 268
Еще материалы раздела «Суспільство»