<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.01.2024 268

Маринована бринза з маслинами: простий рецепт оригінальної закуски

Маринована бринза – це пікантна закуска, яка урізноманітнить будь-яку страву, салати, бутерброди, а також ідеально підійде до келиху вина. Для приготування нам знадобляться бринза, маслини, оливкова олія та сушені трави.

a52f369de6d2a88ea23bd37121725d1b_28.01.24

Чим довше бринза стоятиме в олії, тим смачнішою буде, а олію, що залишилася, використовуйте в салатах або замаринуйте м'ясо. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Бринза - 200 г

Маслини - 50 г

лимон (цедра) - 1 шт.

часник - 2 зубчики

суміш сушених томатів та базиліку - 1 ст. л.

паприка солодка - 1 ч. л.

запашний перець горошком - 4 шт.

пластівці перцю чилі - 1/4 ч. л.

олія оливкова

  1. Бринзу наріжте кубиками. Часник – великими часточками. Лимон промийте і обдайте окропом, а цедру лимона натріть на тертці.
  2. У чисту банку викладайте, чергуючи шарами, бринзу, маслини, цедру лимона, часник, суміш трав, паприку, перець горошком і пластівці чилі.
  3. Залийте гарячою (але не кип'яченою) оливковою олією. Накрийте кришкою, струсіть. Поставте в холодильник на день маринуватися.

Поради:

  • Олію можна використовувати соняшникову.
  • Маслини можна замінити оливками.
  • Маринувати в такий спосіб можна й інші сири, аналогічні за структурою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Маринована бринза з маслинами: простий рецепт оригінальної закуски 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.01.2024 268
Еще материалы раздела «Суспільство»