<
НОВИНИ ДНЯ: У Росії зростання злочинності через повернення ув'язнених з фронту, - британська розвідка  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  У ЗСУ назвали пріоритетний напрямок на фронті для Путіна  У Держдепі США прокоментували розблокування Україною чорноморських портів  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 року  28 червня в Україні спека до +31° і без дощіввсі новини дня
Життя та Стиль
Події
27.01.2024 318

Буданов про падіння Іл-76: ситуація незрозуміла до кінця

Ситуація з падінням російського військово-транспортного літака Іл-76 наразі не зрозуміла до кінця.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону.

"На жаль, потрібно констатувати, що там сталося - до кінця не може відповісти жодна сторона", - сказав Буданов.

За словами глави ГУР, Росія, що зрозуміло, зайняла позицію в усьому звинувачувати Україну, при тому, що є низка незрозумілих для такої позиції фактів.

"Це насамперед те, що вони не показали поля, всипані трупами, останками, як мали б це показати, щоб максимально звинуватити Україну, але навіть цього немає. Тобто ситуація незрозуміла до кінця", - пояснив Буданов.

Він додав, що якщо це сталося так, як стверджує РФ, то незрозуміло, чому Росія кілька днів приховувала і приховує далі трупи.

"Вона ж мала б показувати це на весь світ. Але трупів немає, нічого немає", - наголосив глава ГУР.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов про падіння Іл-76: ситуація незрозуміла до кінця 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
27.01.2024 318
Еще материалы раздела «Події»