<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
30.01.2024 284

Двадцятикратна перевага ворога: Дикий назвав дві головні проблеми на лінії фронту

Снарядний голод повністю на совісті Дональда Трампа і "трампістів” у Конгресі, які гальмують надання військової допомоги США.

8b098c819d8052a831224aecb34540e6_30.01.24

На Авдіївському напрямку, де окупанти застосовують "м’ясні штурми", у ворога двадцятикратна перевага в живій силі. Тим часом Сили оборони України відчувають снарядний голод і потребують поповнення, яке затягується через зволікання з мобілізацією. Пише ТСН. 

Про це говорив колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий в ефірі телеканалу “Еспресо”.

"Є дві дуже серйозні проблеми й одна з них повністю в наших з вами руках, друга, на жаль, зовсім ні. Та проблема, що в наших руках, це брак особового складу, він чим далі, тим більш дається взнаки, а тим часом з мобілізацією ми все тягнемо і затягуємо. А от друга проблема - це снарядний голод, він наразі дуже вже гострий”, - зауважив військовий.

За його словами, українським бійцям доводиться ухвалювати важкі рішення, вибираючи, на яку ціль витрачати дорогоцінні снаряди.

Як зауважив Євген Дикий, такий снарядний голод повністю на совісті Дональда Трампа і "трампістів” у Конгресі, які гальмують надання військової допомоги США.

"Якщо, наприклад, за якийсь найближчий час, не дай Боже, нам таки доведеться залишити Авдіївку, то це буде "привіт" насамперед Трампу. Але є те, що є. Навіть в цих умовах в тій самій Авдіївці співвідношення втрат наразі один до 12, тобто за кожного нашого захисника чи захисницю лягає 12 орків, але співвідношення сил там же один до 20, тобто вони тиснуть цими м'ясними штурмами з двадцятикратною перевагою. На щастя, таке співвідношення вони здатні зробити тільки на одній ділянці фронту, на всіх інших все ж таки воно більше на нашу користь", - наголосив він.

Оценка материала:

5.00 / 3
Двадцятикратна перевага ворога: Дикий назвав дві головні проблеми на лінії фронту 5.00 5 3
Політика / Україна
30.01.2024 284
Еще материалы раздела «Україна»