НОВИНИ ДНЯ: Старовинні капустяні млинчики фучки: рецепт страви лемківської кухні  Археологи розкопали візантійський монастир віком 1500 років  Великі морози та снігопади: чи буде різка зміна погоди вже до кінця тижня  Рівень довіри до чинного президента становить 52% — КМІС  Гречаники: домашній рецепт смачних пісних котлеток  В Україну мчить похолодання. У деяких областях очікуються серйозні мінуси  Голосування на виборах у кілька днів: хто з українців може отримати таку можливістьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2024 580

Ковбаски з фаршу в духовці: цікава ідея для сімейної вечері

Ковбаски з фаршу – чудова альтернатива звичним домашнім котлетам. Ситна м'ясна страва, яку можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.

de69f78a9607c362d10d8f1c348897d7_31.0124

Для приготування нам знадобляться м'ясний фарш і приправи. А щоб ковбаски були соковитими, фарш треба добре відбити. Пише ТСН. 

Інгредієнти

фарш свинячий - 500 г

фарш курячий - 500 г

вершкове масло - 40 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 3 зубчики

паприка мелена - 1 ч. л.

Коріандр - 1 ч. л.

сушений часник - 1 ч. л.

Крохмаль - 1 ст. л.

харчова сода - 0,5 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Цибулю дрібно наріжте. Часник вичавіть через прес.
  2. У фарш додайте цибулю, часник, харчову соду, крохмаль, м'яке вершкове масло, паприку, коріандр, сушений часник, сіль та перець. Усе добре вимішайте і відбийте – беріть фарш частинами та кидайте об дно миски. Покладіть до холодильника щонайменше на годину.
  3. Руки змочуйте у воді та формуйте подовжені ковбаски.
  4. Викладайте на деко, застелене пергаментом. Випікайте за температури 220 градусів 20 хвилин.

Поради:

  • Фарш використовуйте будь-який.

Оценка материала:

5.00 / 3
Ковбаски з фаршу в духовці: цікава ідея для сімейної вечері 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2024 580
Еще материалы раздела «Суспільство»