<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
30.01.2024 556

Синю гілку метро у Києві не встигнуть відремонтувати за 6 місяців

Ремонт аварійної ділянки синьої гілки київського метрополітену між станціями "Либідська" та "Деміївська" планують завершити восени цього року.

Про це повідомив CEO холдингу MS Capital, до якого входить компанія Autostrada, яка проводить ці роботи, Максим Шкіль.

"На даний час відновлювальні роботи ведуться як всередині тунелю, так і зовні. Після того, як будуть перенесені всі інженерні мережі, розпочнеться розробка котловану для демонтажу пошкоджених конструкцій тунелю", - додав Шкіль.

Наразі проводиться буріння паль, поверх яких буде зроблена розвантажувальна плита для мінімізації навантаження над тунелем. На плиті працюватиме важка техніка -  зокрема, бурова установка, яка буритиме стіну в грунті способом буросічних паль, щоб запобігти проникненню води у котлован.

Бізнесмен додав, що для робіт задіяні 30 одиниць техніки.

"Відновлення перегінного тунелю між станціями "Деміївська" та "Либідська" плануємо завершити восени 2024. Працюємо на об’єкті 24/7", - резюмував Шкіль.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синю гілку метро у Києві не встигнуть відремонтувати за 6 місяців 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
30.01.2024 556
Еще материалы раздела «Столиця»