<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Україна
31.01.2024 248

Вперше санкційні гроші колаборантів та російського олігарха надійшли в держбюджет, – голова Фонду держмайна

Голова Фонду держмайна Віталій Коваль повідомив, що вперше санкційні гроші колаборантів та російського олігарха надійшли в державний бюджет.

“Друзі, сьогодні вперше санкційні гроші починають працювати на державу. Понад 32 млн гривень вже надійшли в державний бюджет. Мова йде про власні кошти таких колаборантів, як Ворон та Сальдо і фінанси з підприємства російського олігарха Дерипаски”, – написав Коваль.

Він зазначив, що гроші підуть на відновлення інфраструктури. Це стало можливим завдяки спільній роботі уряду, Мінʼюсту, ФМДУ, правоохоронних органів та судової ланки. Фонд, отримавши рішення суду, вживає заходи для максимально ефективного управління та розпорядження стягнутими активами. В тому числі ініціює зняття раніше накладених арештів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вперше санкційні гроші колаборантів та російського олігарха надійшли в держбюджет, – голова Фонду держмайна 5.00 5 1
Політика / Україна
31.01.2024 248
Еще материалы раздела «Україна»