<
НОВИНИ ДНЯ: Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.02.2024 453

Весна настане рано: якою буде погода у Києві у лютому

Може потеплішати до 12-13 градусів

Зима 2023-2024 року вже не раз дивувала киян і українців в цілому перепадами температур, снігопадами, різкими потепліннями. Лютий обіцяє стати в Києві досить теплим місяцем без сильних морозів і з майже весняними днями. Пише "Телеграф".

Лише окремими днями температура повітря вночі опускатиметься нижче нуля градусів Цельсія. Про це можна судити за прогнозами одразу кількох метеорологічних сайтів.

Згідно з даними Meteofor, мінусові температури вночі можуть бути 7-9 січня і в другій половині місяця, проте похолодання буде незначним, і вдень очікується знову плюсова температура. Також буде досить багато хмарних днів із дощем або мокрим снігом.

На <МЕТА> Погода обіцяють, що 11-13 лютого буде сильне потепління до рекордних 12-13 градусів тепла вдень, при цьому вночі теж буде 6-9 градусів вище за нуль. Однак триватиме це майже весняне тепло недовго, після чого температура знову опуститься.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що зима в Україні триває більше не три місяці, — так вважає завідувачка відділу кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди УкрДМІ Вазіра Мартазінова.

Оценка материала:

5.00 / 2
Весна настане рано: якою буде погода у Києві у лютому 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.02.2024 453
Еще материалы раздела «Суспільство»