НОВИНИ ДНЯ: Розвідка Британії оцінила зміни в армії РФ за час повномасштабної війни  Жителів низки регіонів України попередили про ожеледицю на дорогах у найближчу добу  Банки скоротили іпотечне кредитування українців  У Росії найбільша алмазна компанія заявила про кризу і закриття копалень  Путін уже лякає інші країни ударами: що говорить  Мокрий сніг і різкі перепади температури: яку погоду в Україні очікувати 23 листопада  У РФ припинили польоти половина літаків Airbus: у чому причинавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.02.2024 374

Рибні котлети з начинкою: простий рецепт корисної страви

Котлети, приготовлені в такий спосіб, виходять дуже смачними й ситними. У їхньому складі є безліч корисних мікроелементів, які просто необхідні нашому організмові.

Мабуть, кожна людина, яка включає рибу до свого раціону, знає, що це не лише смачно, але й дуже корисно. Це величезне джерело вітамінів, мікроелементів, які сприятливо впливають на людський організм. Загалом, всі види риби корисні для здоров’я, тому для готування можете обрати будь-яку морську рибу. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • рибне філе – 500 гр.
  • свіже сало – 50 гр.
  • яйця – 4 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • булка без скоринки – 2 шматочки
  • мелені  сухарі – 2 ст. л.
  • часник – 1 зубок
  • чорний мелений перець – за смаком
  • мускатний горіх – за смаком
  • рослинна олія

Приготування

Рибу подрібнити на м’ясорубці разом із булкою та салом, посолити, поперчити, додати одне куряче яйце, мускатний горіх і часник. Три яйця зварити круто й посікти. Цибулю порізати кубиками і спасерувати на олії. З’єднати яйця і цибулю, перемішати.

Мокрими руками з фаршу сформувати кульку й притиснути її долонею, щоб вона стала пласкою. В центрі зробити поглиблення, покласти туди трохи начинки з цибулі та яєць. З’єднати краї, щоб вийшла котлета. Обваляти в сухарях.

На сковороді розігріти олію: підсмажити котлети до повної готовності. Робити це треба на невеликому вогні. Готовими котлети вважаються тоді, коли з обох боків з’явиться апетитна, рум’яна скоринка.

Поради у приготуванні

  • Щоб фарш не прилипав до рук, долоні потрібно змочити водою.
  • Для приготування фаршу можна взяти філе будь-якої риби.
  • Під час формування котлет треба брати стільки фаршу, щоб у нього було легко загорнути начинку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рибні котлети з начинкою: простий рецепт корисної страви 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.02.2024 374
Еще материалы раздела «Суспільство»