<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.02.2024 410

Рецепт домашнього сальтисона

Домашній сальтисон – це альтернатива магазинній ковбасі. Для приготування будемо використовувати пластикову пляшку, в якій сальтисон виходить щільним чудової форми.

М'ясо відварюємо, кладемо до пляшки, ставимо до холодильника і отримуємо ковбасу: натуральну, без добавок та барвників. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свиняча рулька - 1 шт.

куряча грудка - 3 шт.

морква - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 3 головки

лавровий лист - 2 шт.

перець запашний горошком - 7 шт.

перець чорний мелений

сіль

  1. Свинячу рульку ретельно вимийте. Покладіть у каструлю, залийте водою. Додайте очищені моркву та цибулю. Варіть 2 години від моменту закипання. За годину до готовності додайте філе куряче, лавровий лист, перець горошком. Посолити і варити ще одну годину.
  2. Вийміть м'ясо, теплим відокремте від кістки. Наріжте на середні шматочки разом зі шкіркою. Додайте перець мелений, часник, видавлений через прес, сіль до смаку. Додайте 100 г бульйону, перемішайте.
  3. Візьміть пластикову пляшку, відріжте шийку. Вкладіть усередину пакет і заповнюйте м'ясом, утрамбовуючи ложкою. Закрийте цим пакетом і заберіть у холодильник на ніч.
  4. Коли сальтисон застигне, витягніть його з пляшки та пакета.

Поради:

  • Приправи використовуйте на свій смак.
  • Сальтисон зберігайте у фользі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт домашнього сальтисона 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.02.2024 410
Еще материалы раздела «Суспільство»