<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.02.2024 410

До України йде 15-градусне тепло: синоптикиня назвала точну дату

Потепління протримається до середини лютого.

Після 10 лютого до України прийде значне потепління. Очікуються до 15-16 градусів тепла. Пише ТСН. 

Про це сказала заступниця начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня для РБК-Україна.

За її словами,  станом на 4 лютого середня добова температура в Україні перевищувала норму на 7-10 градусів. Втім, 8-9 лютого очікується невелике похолодання, "буквально на один день", але температури все одно будуть плюсовими, тільки на півночі вночі мінус, сказала вона.

"Підвищення температури орієнтовно до 14-15 лютого", - повідомила Голеня.

За даними Укргідрометцентру, в цей період температура в Києві вдень становитиме до 10 градусів. на півдні, на Закарпатті та Прикарпатті - до 15-16 градусів тепла. Суттєвих опадів не очікується. Потім в Україну потім може прийти прохолодне повітря з півночі або Заходу, зауважила синоптикиня.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України йде 15-градусне тепло: синоптикиня назвала точну дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.02.2024 410
Еще материалы раздела «Суспільство»