<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
07.02.2024 224

РФ сконцентровує війська поблизу північного кордону України: полковник ЗСУ зробив тривожну заяву

Україна продовжує будувати оборонні фортифікації на кордоні з РФ.

56067e9e224b4e893a815261077f001a_07.02.24

Росія зосередила у прикордонних з Україною Брянської, Курської та Білгородської областях 26-27 тисяч військовослужбовців. Пише ТСН. 

Про це повідомив полковник Збройних Сил України, ексречник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов в етері Еспресо.

"Це не є визначальним компонентом, який докорінно може змінити ситуацію на полі бою. Втім, там є кілька підрозділів ССО РФ, який дотичний до диверсійно-розвідувальних дій на території наших областей. Зараз дуже важливо дослухатись до керівників ВЦА. Особливо це важливо жителям Сумщини", - наголосив він.

Полковник ЗСУ додав, що Україна продовжує будувати оборонні фортифікації на кордоні з РФ.

"Своєю чергою українські війська продовжують працювати над інженерно-фортифікаційними спорудами на кордоні з РФ. Ми знаємо, що протяжність цієї лінії повинна складати понад 1000 км", - додав він.

Нагадаємо, командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв неодноразово повідомляв, що російські ДРГ намагаються прорвати держкордон України на півночі країни.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ сконцентровує війська поблизу північного кордону України: полковник ЗСУ зробив тривожну заяву 5.00 5 1
Політика / Україна
07.02.2024 224
Еще материалы раздела «Україна»