НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
07.02.2024 268

Крилаті ракети, якими вранці РФ атакувала Україну, постійно змінювали свій курс, – Ігнат

Крилаті ракети, якими вранці РФ атакувала Україну, постійно змінювали свій курс, маневрували на заході України.

Про це повідомив в ефірі Радіо Свобода речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Ракета програмується напередодні удару. Вона долітає до певного місця, куди їй призначено, робить поворот, що теж закладено в програмуванні, вліво-вправо, змінює курс. Таким чином, може десятки разів змінювати курс" – сказав Ігнат.

Він додав, що ракети долетіли фактично до Самбірського району Львівщини.

"Це не так далеко до кордону з Польщею, близько 50 кілометрів, далі повернула у львівському напрямку, потім знову звернула в напрямку Тернопільщини. Такі маневри проводились в Івано-Франківській, Тернопільський, Львівській областях", – розповів він.

За словами Ігната, ракети йшли через Вінницьку область, огинаючи з півдня обласний центр. Також під час повторної атаки через Сумську область ракети прямували на Київ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Крилаті ракети, якими вранці РФ атакувала Україну, постійно змінювали свій курс, – Ігнат 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
07.02.2024 268
Еще материалы раздела «Події»