<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.02.2024 370

8 лютого в Україну прийде похолодання. В яких регіонах збережеться "спека"

8 лютого, в Україну прийде чергова хвиля похолодання. Але на території країни залишаться "теплі плями" – регіони, де плюсова температура збережеться.

489ee1c9d7922f41421c281917e8f77c_08.02.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"В Україні завтра місцями випадатиме мокрий сніг, часом дощ. Мокрий сніг, бо завтра передбачається похолодання до -2 градусів", - розповіла вона.

Водночас, за словами синоптика, у районах навколо Кропивницького, Луганська, Донецька та Дніпра +4...+7 градусів, а у південній частині буде значно тепліше, без істотних опадів, протягом дня +10...+15 градусів.

До того ж, за даними Діденко, "вітер нарешті вгомониться", буде змінних напрямків, невеликий або помірний.

"У Києві 8 лютого буде хмарно, місцями невеликий мокрий сніг, часом просто щільна хмарність. Вночі +1...+3, завтра вдень +2...+4 градуси", - додала вона.

Зміна погоди найближчим часом

Найближчими днями, 9 лютого опадів в Україні побільшає, переважно - холодна погода, на півдні лише - дуже тепло.

А з 10 лютого очікується поступове потепління до +10...+16 градусів. А вже із 15 лютого знову похолоднішає.

Тепла погода в Україні

Як повідомляло РБК-Україна, станом на 4 лютого середня добова температура в Україні перевищувала норму на 7-10 градусів.

Крім того, у Києві оновлено рекорд найтеплішої мінімальної температури повітря. Це перший температурний рекорд у столиці цього року.

Оценка материала:

5.00 / 2
8 лютого в Україну прийде похолодання. В яких регіонах збережеться "спека" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.02.2024 370
Еще материалы раздела «Суспільство»