<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сумвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.02.2024 248

Картопля із заправкою з бринзи та оливок: рецепт ефектного гарніру

Відварена картопля – улюблений багатьма коренеплід. Все дуже просто: потрібно очистити її та відварити.

b8ec94d2a02b331e1896c54b94eaf608_09.02.24

Приготувати заправку із бринзи, лимонного соку. Викласти на картоплю, потім прикрасити оливками та зеленню. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Картопля - 8 шт.

Бринза - 150 г

оливки без кісточок - 100 г

лимонний сік - 1 ст. л.

Сметана - 3 ст. л.

вершкове масло - 70 г

зелень (петрушка, кріп)

сіль

  1. Картоплю очистіть та вимийте. Зваріть до готовності 20 хвилин, рідину злийте. Додайте вершкове масло, закрийте кришкою і струсіть, щоб масло розподілилося по картоплі.
  2. Для заправки: в миску викладіть бринзу, натерту на дрібній тертці, лимонний сік, сметану. Посоліть та перемішайте до однорідної маси.
  3. На блюдо викладіть гарячу картоплю, зверху розподіліть заправку. Посипте зеленню та прикрасьте цілими оливками.

Поради:

  • Якщо бринза дуже щільна, додайте ще сметани.
  • Оливки використовуйте будь-які.

Оценка материала:

5.00 / 2
Картопля із заправкою з бринзи та оливок: рецепт ефектного гарніру 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.02.2024 248
Еще материалы раздела «Суспільство»