Життя та Стиль
Суспільство
Салат із буряком та тунцем: рецепт корисної страви
Корисний та смачний салат приготуйте на свято або на сімейний обід.
Якщо у вас в холодильнику є варені або запечені буряки, то процес приготування займе мінімум часу. Пише ТСН.
Інгредієнти
Буряк - 2 шт.
огірки солені - 3 шт.
яйця - 4 шт.
тунець, консервований у власному соку - 1 баночка
зелень
яблучний оцет -1 ст. л.
Гірчиця - 1 ч. л.
Олія - 2 ст. л.
- Яйця відваріть 10 хвилин. Остудіть.
- Якщо у вас немає готового буряка, вимийте овоч, відваріть або запечіть до готовності в духовці. Остудіть і почистіть.
- Огірки, яйця та буряк наріжте кубиками. Викладіть у салатник. Додайте консервований тунець.
- В окремій мисці змішайте гірчицю, яблучний оцет і олію. Заправте салат та перемішайте. Прикрасьте зеленню.
Поради:
- Гірчицю використовуйте будь-яку.
- Заправку можна замінити на майонез.