НОВИНИ ДНЯ: Розвідка Британії оцінила зміни в армії РФ за час повномасштабної війни  Жителів низки регіонів України попередили про ожеледицю на дорогах у найближчу добу  Банки скоротили іпотечне кредитування українців  У Росії найбільша алмазна компанія заявила про кризу і закриття копалень  Путін уже лякає інші країни ударами: що говорить  Мокрий сніг і різкі перепади температури: яку погоду в Україні очікувати 23 листопада  У РФ припинили польоти половина літаків Airbus: у чому причинавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.02.2024 356

Свинячі реберця, тушковані в томатному соусі, з чорносливом: смачний рецепт

Щоб приготувати страву, яка просто тане в роті, вибирайте м'ясисті реберця з гарним прошарком м'яса. Апетитні реберця, тушковані в томатному соусі, виходять ніжними.

А чорнослив та мед нададуть м'ясу особливий смак та аромат. Ідеально підходять до будь-якого гарніру: картопляне пюре, макарони чи рис. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свинячі ребра - 1 кг

томатний сік домашній - 500 г

чорнослив (без кісточок) - 150 г

мед - 2 ст. л.

цибуля ріпчаста - 4 шт.

лавровий лист - 2 шт.

чорний перець мелений

сіль

олія

  1. Чорнослив обдайте окропом і наріжте соломкою.
  2. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
  3. Томатний сік з'єднайте із медом. Перемішайте.
  4. Свинячі ребра помийте та обсушіть. Наріжте на порційні шматочки.
  5. На розігрітій сковороді з розпеченою олією обсмажте м'ясо до золотистої скоринки. Потім додайте цибулю і обсмажте до напівготовності. Влийте томатно-медовий соус і перемішайте. Додайте чорнослив, лавровий лист, перець і сіль.
  6. Тушкуйте на середньому вогні під закритою кришкою 1 годину.

Поради:

  • Замість домашнього томатного соку можна використовувати готові томати у банці без шкірки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Свинячі реберця, тушковані в томатному соусі, з чорносливом: смачний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.02.2024 356
Еще материалы раздела «Суспільство»