<
НОВИНИ ДНЯ: День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експертавсі новини дня
10.02.2024 272

Кому з українців можуть дати знижку на комуналку

Деякі категорії українців можуть отримати пільги на оплату комунальних послуг. Деякі громадяни можуть платити всього 25% від суми у квитанції.

Про це повідомляє Пенсійний фонд України у Facebook.

Знижку 75% на сплату комуналки можуть отримати українці, які підпадають під одну із наступних категорій:

  • учасники бойових дій;
  • постраждалі учасники Революції Гідності;
  • реабілітовані особи з числа тих, яких було піддано репресіям у формі (формах) позбавлення волі (ув’язнення) або обмеження волі чи примусового безпідставного поміщення здорової людини до психіатричного закладу;
  • колишні неповнолітні (яким на момент ув'язнення не виповнилося 18 років) в'язні концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, створених фашистською Німеччиною та її союзниками в період Другої світової війни, а також діти, які народилися у зазначених місцях примусового тримання їх батьків.

Щоб оформити пільгу, потрібно подати заявку до Пенсійного фонду. Це можна зробити через вебпортал електронних послуг ПФУ, за допомогою мобільного додатка ПФУ. Або ж можна особисто звернутися до відділення Пенсійного фонду чи надіслати поштою необхідні документи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кому з українців можуть дати знижку на комуналку 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
10.02.2024 272
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»