<
НОВИНИ ДНЯ: Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.02.2024 449

До України прийде аномальне потепління: синоптик назвав дати

В регіонах потеплішає.

На вихідні, 11 лютого в Україні очікується аномально тепла погода з опадами та туманами. Особливо потеплішає на заході та півдні країни. Пише ТСН. 

Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич, повідомляє "Метеопрог".

"Внаслідок активного надходження теплого середземноморського повітря, у більшості областей України очікуються аномально високі значення температури, особливо у західних та південних регіонах", - каже синоптик.

У неділю, 11 лютого, на заході країни стовпчики термометрів покажуть вночі +3...+8 °С, вдень +8...+13 °С, на півночі - вночі -2...+3 °С, вдень +2...+7 °С, в центрі - вночі +1...+6 °С, вдень +7...+12 °С, у південних областях -  вночі +6…+11 °С, вдень +12 ... +17 °С, у східних -  вночі -1...+4 °С, вдень +2...+11 °С.

Втім, малорухомий теплий фронт, який повільно просуватиметься у північному напрямку, спричинить помітне погіршення погодних умов у західних, північних, центральних та східних областях.

"Пройдуть опади у вигляді снігу з переходом у дощ. Також виникнуть сприятливі умови для ожеледі і туманів. Водіям та пішоходам слід бути особливо уважними!" - попередив Ігор Кібальчич.

Як повідомлялося, у Києві побитий 88-річний температурний рекорд. За даними метеорологів, мінімальна температура повітря у Києві в неділю, 4 лютого, становила +4,6°С.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України прийде аномальне потепління: синоптик назвав дати 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.02.2024 449
Еще материалы раздела «Суспільство»