<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
12.02.2024 252

Нокаут у другому раунді: непереможний український боксер успішно захистив чемпіонський титул

Даніель Лапін здобув свою дев'яту перемогу на професійному рингу.

d1519aecc291bbc4b37c74b7184622f6_12.02.24

Український боксер напівважкої ваги Даніель Лапін переміг чорногорця Альміра Скрієлі, захистивши титул чемпіона світу за версією IBO Continental. Пише ТСН. 

Поєдинок за участю 26-річного українця відбувся в суботу, 10 лютого, в Мадриді (Іспанія).

34-річний Скрієлі побував у нокдауні вже в першому раунді, але зумів продовжити бій. У другому раунді український боксер ще двічі відправив свого суперника на канвас, після чого рефері вирішив зупинити побиття та присудити Лапіну дострокову перемогу.

Таким чином, Даніель залишається непереможеним на професійному рівні. У його послужному списку 9 перемог (3 – нокаутом) у 9 поєдинках.

Для Скрієлі ця поразка стала дев'ятою у професійному боксі. Також у його активі 19 перемог (9 – нокаутом).

Зазначимо, що до цього Лапін востаннє виходив у ринг наприкінці серпня 2023 року. Тоді він у шостому раунді достроково переміг німця Аро Шварца і здобув титул IBO Continental у напівважкій вазі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нокаут у другому раунді: непереможний український боксер успішно захистив чемпіонський титул 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
12.02.2024 252
Еще материалы раздела «Спорт»