<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Політика
Україна
13.02.2024 260

Перший в Україні. У Львові відкрили центр рекрутингу до армії

Міністерство оборони України спільно із Львівською міськрадою сьогодні, 12 лютого, запустили у Львові центр рекрутингу до армії. Це перший такий центр у нашій країні.

imgonline_com_ua_resize_j4dqkefe7bll_9adfe583d2701aa0c379858673421d55_650x410_13.02.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони України в Telegram.

У відомстві наголосили, що у центрі можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансію в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську.

Центр працює за адресою: вул. Костя Левицького, 67. Надалі планується запустити такі центри по всій країні.

"Рекрутинг - це саме про добровільний і свідомий вибір. Ми максимально масштабуватимемо наші активності з рекрутингу та в інших містах України, відкриватимемо центри рекрутингу, розповідатим людям про наявні можливості знайти своє місце в обороні держави", - заявила заступник міністра оборони Наталія Калмикова.

У Міноборони зазначили, що в центрі щодня працюють рекрутери, які надаватимуть інформацію щодо вакансій в армії, проводитимуть консультації та тести щодо профорієнтації.

Центр не має відношення до територіальних центрів комплектування, а рекрутери не є військовослужбовцями. Повісток там не вручатимуть.

Рекрутинг у ЗСУ

Нагадаємо, кілька місяців тому Міністерство оборони України запустило рекрутинг у країні. У його рамках чоловіки та жінки зможуть знайти відповідну вакансію та стати на захист країни.

Зокрема, люди мають можливість особисто обрати ту професію у війську, яку вони самі хочуть.

Оценка материала:

5.00 / 2
Перший в Україні. У Львові відкрили центр рекрутингу до армії 5.00 5 2
Політика / Україна
13.02.2024 260
Еще материалы раздела «Україна»