<
НОВИНИ ДНЯ: Чи можливий "вічний мир" із Росією: Портников назвав важливу умову  Дані у Резерв+ оновили вже понад 2,3 млн українців, - Міноборони  Чи дійсно українська армія не готувалася до війни: командувач ВМС відповів  Буронець або бурачинка: рецепт холодного українського супа  Майже 13 000 років тому на Землю впала комета – це призвело до суттєвих змін на планеті: вчені знайшли докази  Які особисті дані військовозобов'язаних можуть опинитися у розпорядженні ТЦК  В ISW розповіли, який сценарій завершення війни прийнятний для Путінавсі новини дня
Політика
Україна
14.02.2024 276

"Досить скоро настане час "Ч": у ЗСУ висловилися про наступ росіян

Керівник пресслужби Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" вважає, що ворог незабаром припинить наступальні дії.

14344dfb38599fbbb789ddad95058a9b_14.02.24

Наступ російських окупаційних військ скоро вичерпається, адже армія ворога відчуває брак особового складу та снарядний голод. Пише ТСН. 

Про це сказав керівник пресслужби Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Ілля Євлаш в ефірі Radio NV.

Євлаш вважає, що наступ, який триває від 10 жовтня 2023 року і дотепер, не може здійснюватися "вічно".

"Це вже останні конвульсії, в яких б'ється російська армія. І досить скоро, думаю, настане час "Ч", коли наша команда, вже нова, з нашим досвідом, озброєнням, вступить у дію. Думаю, що противник це якісно відчує на своїй шкурі", — сказав керівник пресслужби Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця".

За словами Євлаша, росіяни вже зараз відчувають снарядний голод, про що, за його словами, свідчать не лише коментарі представників оперативно-стратегічних угруповань військ.

"Навіть очільник ГУР МО Кирило Буданов зазначав, що використання противником Ураганів уже є рідкістю, а Смерчів — це взагалі щось таке із неймовірного", — зауважив він.

Окрім того, додав Євлаш, армія Росії відчуває брак особового складу.

Тим часом окупаційні війська Росії успішно просуваються в Авдіївці на Донеччині за двома напрямками — на південному сході та в центрі міста. Як повідомляють західні експерти, росіяни можуть захопити місто найближчими днями або тижнями.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Досить скоро настане час "Ч": у ЗСУ висловилися про наступ росіян 5.00 5 2
Політика / Україна
14.02.2024 276
Еще материалы раздела «Україна»