<
НОВИНИ ДНЯ: Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reuters  Мобілізація в Україні. Повний перелік хвороб, з якими точно не беруть на службу  Путін проголосив героями Росії канібалів і маніяків, – Кислиця в Радбезі ООН  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.02.2024 256

Паштет печінково-грибний: класичний рецепт

З мінімуму простих інгредієнтів отримаємо домашній та ароматний паштет із курячої печінки. У магазині такого ви точно не купите.

Ніжний паштет стане прикрасою, як для святкового столу, так і намащенням на хліб або тостер на сніданок або перекус. Пише ТСН. 

Інгредієнти

печінка куряча - 500 г

печериці - 250 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

морква - 1 шт.

вершкове масло - 150 г

олія - 3 ст. л.

мускатний горіх - щіпка

перець чорний мелений

сіль

  1. Курячу печінку вимийте та очистіть від жовчних проток. Наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на сковороді з олією до готовності.
  2. Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на великій тертці. Обсмажте до м'якості. Додайте нарізані пластинами гриби та готуйте до випаровування вологи, періодично помішуючи.
  3. Викладіть у блендер обсмажені овочі, курячу печінку, м'яке вершкове масло, мускатний горіх, перець та сіль. Подрібніть до однорідності. Остудіть і викладіть у лоток. Поставте до холодильника. За годину подавайте до столу.

Поради:

  • Печінку можна використовувати будь-яку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Паштет печінково-грибний: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.02.2024 256
Еще материалы раздела «Суспільство»