<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.02.2024 453

В Україну на вихідних повернуться морози до 7 градусів: синоптики розповіли, де буде найхолодніше

Після аномального лютневого потепління в Україну знову повернуться морози. У деяких областях країни температура опуститься до 7 градусів.

Водночас в окремих областях збережеться незвичайне для лютого тепло. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише OBOZ.UA.

У неділю, 18 лютого, на північному сході вдарять нічні морози до 7 градусів. Найнижча нічна температура очікується у Сумській, Донецькій, Харківській, Луганській, Полтавській та Дніпропетровській областях.

Крім того, на Харківщині та Луганщині можливий мокрий сніг. Дощі прогнозуються у центральних та південних областях.

Вдень стовпчики термометрів покажуть до +9 градусів на півдні та заході нашої країни. У більшості інших областей синоптики прогнозують 0…+2 градуси.

У Києві на вихідні опадів не передбачається. Вночі температура у столиці опуститься до 0…+2 градусів, а протягом дня стовпчики термометрів покажуть +4…+6.

Нагадаємо, нинішнє потепління – не остаточне цього зимового сезону. За прогнозом синоптиків, березень "компенсує" відносно теплий лютий та принесе морозну та снігову погоду.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві протягом 2023 року кліматологи зафіксували 47 температурних рекордів. Причому найбільше їх було у січні – 16 та серпні – 12.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну на вихідних повернуться морози до 7 градусів: синоптики розповіли, де буде найхолодніше 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.02.2024 453
Еще материалы раздела «Суспільство»