НОВИНИ ДНЯ: Зеленський зробив заяву про ескалацію війни  Чим загрозлива ситуація з народжуваністю в Україні: оцінка експерта  В Україні 31 жовтня переважно без опадів, вдень до +13°  Гарбузово-шоколадна помадка: цікавий та простий рецепт  Цукати з гарбуза: рецепт корисних солодощів  Останні теплі дні місяця — прогноз погоди в Україні на 30 жовтня  У частині областей пройдуть незначні дощі: прогноз погоди в Україні на 30 жовтнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.02.2024 326

Паштет печінково-грибний: класичний рецепт

З мінімуму простих інгредієнтів отримаємо домашній та ароматний паштет із курячої печінки. У магазині такого ви точно не купите.

Ніжний паштет стане прикрасою, як для святкового столу, так і намащенням на хліб або тостер на сніданок або перекус. Пише ТСН. 

Інгредієнти

печінка куряча - 500 г

печериці - 250 г

цибуля ріпчаста -1 шт.

морква - 1 шт.

вершкове масло - 150 г

олія - 3 ст. л.

мускатний горіх - щіпка

перець чорний мелений

сіль

  1. Курячу печінку вимийте та очистіть від жовчних проток. Наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на сковороді з олією до готовності.
  2. Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на великій тертці. Обсмажте до м'якості. Додайте нарізані пластинами гриби та готуйте до випаровування вологи, періодично помішуючи.
  3. Викладіть у блендер обсмажені овочі, курячу печінку, м'яке вершкове масло, мускатний горіх, перець та сіль. Подрібніть до однорідності. Остудіть і викладіть у лоток. Поставте до холодильника. За годину подавайте до столу.

Поради:

  • Печінку можна використовувати будь-яку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Паштет печінково-грибний: класичний рецепт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.02.2024 326
Еще материалы раздела «Суспільство»