НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Європа
23.02.2024 256

Медведєву порадили звернутися до психіатра: зааява європейського дипломата

Путінський посіпака не втомлюється смішити весь світ, хоча подекуди його можна лише пожаліти.

cbf0c31f3b11a7babdbc5f9377f5fd1d_23.02.24

У ЄС відреагували на заяву заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва про те, що Київ і Одеса буцімто російські міста. Так, представник Зовнішньої дипломатичної служби Європейського Союзу Пітер Стано порекомендував йому звернутися до психіатра. Пише ТСН. 

Про це пише "Інтерфакс-Україна", посилаючись на виступ Стано у Брюсселі.

За словами дипломата, не має сенсу коментувати дивні висловлювання, особливо людей, які відчайдушно шукають уваги. Щобільше, наголосив він журналістам, коли такі люди –  номер два у країні.

"Хоча приємно, що людина, яку ви згадали (Дмитро Медвєдєв – ред.), публічно ділиться з нами діагнозом свого психічного стану. Я думаю, що ми можемо лише порекомендувати консультації та психіатричну допомогу. Але я не впевнений, що російська держава з мільярдами, які вони даремно витрачають на незаконну війну проти України, дійсно може дозволити собі інвестувати в соціальну допомогу та охорону здоров'я для людей", – іронічно висловився Пітер Стано.

Нагадаємо, Зеленський відреагував на слова Медведєва про "знищення України".

Оценка материала:

5.00 / 2
Медведєву порадили звернутися до психіатра: зааява європейського дипломата 5.00 5 2
Політика / Європа
23.02.2024 256
Еще материалы раздела «Європа»