Життя та Стиль
Суспільство
Шоколадні млинці: оригінальний рецепт
Основним інгредієнтом цієї страви є какао-порошок. Млинці виходять повітряні, ніжні з легким коричневим кольором та шоколадним смаком.
![33d63881126498e3aae4b90c661917bd_24.02.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS/33d63881126498e3aae4b90c661917bd_24.02.24.jpeg)
Подавайте зі згущеним молоком, збитими вершками чи сметаною. Пише ТСН.
Інгредієнти
Борошно- 140 г
Молоко - 400 г
Яйця - 3 шт.
Цукор - 50 г
какао-порошок - 20 г
вершкове масло - 30 г
олія
сіль - щіпка
- З'єднайте яйця, цукор, сіль, половину просіяного борошна і перемішайте.
- Налийте третину молока і ще раз добре перемішайте.
- Додайте какао, розтоплене вершкове масло та залишок борошна та молока. Перемішайте.
- Смажте млинці на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
Поради:
- Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
- Молоко використовуйте будь-якої жирності.