<
НОВИНИ ДНЯ: Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паскивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.02.2024 287

Після 5 березня буде температурний "сюрприз": синоптикиня дала прогноз на початок весни

Різких перепадів температури не очікується.

0f302a8494eb9266980af6033623f7ac_25.02.24

Погода в Україні стає все теплішою, уже відчувається наближення весни. На початку березня погодні умови будуть схожими до тих, які є зараз. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталія Птуха в інтерв'ю для радіо NV.

"Календарна весна розпочнеться дуже схожою погодою, яка в нас зараз на території України. Буде дещо більше прояснень, антициклон дещо посилиться на середину наступного тижня. Нічна температура може навпаки, дещо знизитись у більшості регіонів, навіть у західних областях, а в денні години залишатиметься у плюсових значеннях, але також вже не такі високі. Трошки зниження температури, але загалом спокійна, вже можна говорити майже весняна погода", – зазначила вона.

Водночас вона уточнила, що "після 5 березня температура принесе неприємний сюрприз".

"Така циклічність погоди закономірна, зараз потепління, потім, до речі, десь після 5 березня може бути певне зниження температури", – сказала  Птуха.

Раніше синоптики повідомили, що погода в Україні на початку весни може бути нестійкою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Після 5 березня буде температурний "сюрприз": синоптикиня дала прогноз на початок весни 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.02.2024 287
Еще материалы раздела «Суспільство»