<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.02.2024 456

Макаронний салат: класичний рецепт

Як і всі найсмачніші гарніри, насправді чим довше цей салат зберігається в холодильнику, тим він смачніший, тому його рекомендують приготувати за день до подавання.

12a7d59bfc60908990c0eefde524dfa4_26.02.25

Макаронний салат: класичний рецепт. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Макарони - 500 г

Майонез - 200 г

білий оцет - 2 ст. л.

Цукор - 1 ст. л.

насіння селери - 1 ч. л.

гірчичний порошок - 1 ч. л.

сіль і свіжомелений чорний перець

болгарський перець - 1 шт.

морква - 1 шт.

червона цибулина - 1 шт.

часник для прикрашання

1. Доведіть до кипіння велику каструлю з підсоленою водою. Готуйте макарони до стану "аль денте" згідно з інструкцією на пакованні. Злийте макарони і одразу промийте під прохолодною водою. Відкладіть убік, поки готуєте заправку.

2. У великій мисці змішайте майонез, оцет, цукор, насіння селери та гірчицю. Приправте за смаком сіллю і перцем.

3. Додайте в миску із заправкою охолоджені макарони разом із болгарським перцем, морквою та цибулею. Перемішайте, потім накрийте кришкою та покладіть до холодильника щонайменше на 1 годину. Перед подаванням спробуйте салат і за необхідності відрегулюйте приправи і заправку, додавши ще майонез, якщо макарони здаються сухими.

Оценка материала:

5.00 / 3
Макаронний салат: класичний рецепт 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
26.02.2024 456
Еще материалы раздела «Суспільство»