НОВИНИ ДНЯ: Сало по-гуцульськи: стародавній рецепт ароматної закуски на зиму  Україну замете не на жарт. Які області засипле снігом найближчим часом  РФ за 10 днів втрачає стільки, як СРСР в Афганістані за 10 років – експерт  Україна може програти, якщо США скоротять допомогу, - Зеленський  У Києві прогнозують подальше ускладнення погодних умов  Чи може Путін погодитись на замороження війни: у Кремлі відповіли  США дали "зелене світло" на удари вглиб Росії ракетами Storm Shadow, - The Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.02.2024 567

Макаронний салат: класичний рецепт

Як і всі найсмачніші гарніри, насправді чим довше цей салат зберігається в холодильнику, тим він смачніший, тому його рекомендують приготувати за день до подавання.

12a7d59bfc60908990c0eefde524dfa4_26.02.25

Макаронний салат: класичний рецепт. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Макарони - 500 г

Майонез - 200 г

білий оцет - 2 ст. л.

Цукор - 1 ст. л.

насіння селери - 1 ч. л.

гірчичний порошок - 1 ч. л.

сіль і свіжомелений чорний перець

болгарський перець - 1 шт.

морква - 1 шт.

червона цибулина - 1 шт.

часник для прикрашання

1. Доведіть до кипіння велику каструлю з підсоленою водою. Готуйте макарони до стану "аль денте" згідно з інструкцією на пакованні. Злийте макарони і одразу промийте під прохолодною водою. Відкладіть убік, поки готуєте заправку.

2. У великій мисці змішайте майонез, оцет, цукор, насіння селери та гірчицю. Приправте за смаком сіллю і перцем.

3. Додайте в миску із заправкою охолоджені макарони разом із болгарським перцем, морквою та цибулею. Перемішайте, потім накрийте кришкою та покладіть до холодильника щонайменше на 1 годину. Перед подаванням спробуйте салат і за необхідності відрегулюйте приправи і заправку, додавши ще майонез, якщо макарони здаються сухими.

Оценка материала:

5.00 / 3
Макаронний салат: класичний рецепт 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
26.02.2024 567
Еще материалы раздела «Суспільство»