НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.02.2024 333

Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт

Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт

Печінка тріски – це цінний і корисний продукт. Страву можна додавати до повсякденного меню або подавати до святкового столу. Салат містить прості інгредієнти: печінка тріски, перепелині яйця і сир. Продукти натріть, наріжте, перемішайте. Викладіть до салатниці, заправте соусом і прикрасьте. Пише ТСН. 

Інгредієнти

яйця перепелині - 10 шт.

сир твердий - 150 г

печінка тріски консервована - 1 баночка

майонез - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

зелень

  1. Зваріть перепелині яйця круто чотири хвилини після закипання води. Остудіть, очистьте. Розріжте на четвертинки.
  2. Твердий сир натріть на тертці.
  3. Для соусу: з консервів злийте олію до окремої миски. Змішайте її з майонезом. Додайте перець, трохи посоліть.
  4. Печінку тріски наріжте середніми шматочками.
  5. Зелень подрібніть.
  6. З'єднайте яйця, сир, печінку тріски, зелень та акуратно перемішайте. Полийте соусом і прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Зелень використовуйте на власний смак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.02.2024 333
Еще материалы раздела «Суспільство»