<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2024 284

Без імпортних деталей Росія не зможе виробляти зброю, - ОП

Україна концентрується на забороні постачання західних технологій до Російської Федерації, адже без імпортних деталей росіяни не зможуть вготовляти зброю.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника керівника Офісу президента з санкційної політики Владислава Власюка під час форуму "Україна. Рік 2024".

"Десятки років РФ отримувала багато мікроелектроніки з західного світу. Ми концентруємось на тому, щоб РФ не могла виробляти свою зброю. Росія без західних технологій практично не зможе виробляти власну зброю. Ця зброя буде менш якісною та в меншій кількості", - сказав представник ОП.

За його словами, попри те, що Росія використовує імпортні деталі, не варто недооцінювати їхні спроможності.

"У них потужний ВПК, вони переформатували свою економіку, вони виробляють багато зброї. Припинення постачання західних технологій - це одне з ключових питань санкційної політики, ми бачимо тут суттєві успіхи у роботі з партнерами та країнами глобального півдня", - наголосив Власюк.

Нагадаємо, ми писали, що у нових ракетах, які Кремль запускає по Україні, все ще знаходять американські та європейські компоненти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Без імпортних деталей Росія не зможе виробляти зброю, - ОП 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2024 284
Еще материалы раздела «Україна»